Diensten

Werving & Selectie

Visser Recruitment, jouw werving- en selectiebureau voor vaste medewerkers. Zoek je een vaste medewerker voor jouw bedrijf? Wij vinden graag de juiste kandidaat. Met 20 jaar ervaring in het samenbrengen van werkzoekenden en werkgevers, zijn wij in staat de perfecte match te maken tussen jouw organisatie en de kandidaat. Wij vullen vacatures in voor bepaalde en onbepaalde tijd, waarbij wij rekening houden met jullie wensen, ambities en bedrijfscultuur.

De voordelen van Werving & Selectie

  • Recruitment is een vak apart en kost je meer tijd dan je verwacht. Het uitbesteden van werving en selectie bespaart veel tijd en geld. Wij nemen het werving- en selectieproces volledig uit handen.
  • Je maakt gebruik van onze expertise, netwerk, systemen en marketingactiviteiten.
  • Je betaalt alleen als wij de juiste medewerker hebben gevonden.
  • Je wordt vooraf door ons geïnformeerd over de kosten.

 

Uitzenden of Detacheren

Detacheren of uitzenden via Visser Recruitment betekent volledige ontzorging voor jou. Wij nemen zowel het werving- en selectieproces, als de salarisadministratie op ons. Wij worden juridisch werkgever. Dat betekent, dat wij het salaris uitbetalen én de werkgeversrisico’s dragen.

Wij hanteren scherpe tarieven en stemmen het tarief af voorafgaand aan onze samenwerking. Je betaalt ons pas zodra wij een passende kandidaat voor jou hebben gevonden. Dan worden alléén de gewerkte uren van een medewerker gefactureerd. Vakantie-uren, vakantiegeld en ziekte-uren worden niet in rekening gebracht. Na de afgesproken inleentermijn kan de werknemer kosteloos worden overgenomen.

Payroll

Bij Payrolling wordt Visser Recruitment juridisch werkgever van jouw medewerkers. Je werft zelf jouw personeel, neemt zelf de mensen aan en vervolgens regelen wij de rest. Wij worden verantwoordelijk voor alle werkgeversverplichtingen én nemen jouw salaris-, personeels- en contractadministratie uit handen.

 

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij de NBBU (Nationale Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en beschikken over onderstaande verklaringen en certificaten;

 • SNA keurmerk / NEN 4400-1 certificaat
 • WKA verklaring
 • G-rekening
 • VCU certificaat

 

 

← Vorige pagina

Volgende pagina →