Over visser recruitment

Wij zijn recruiter voor zowel werkzoekenden als voor werkgevers. Wij helpen actief en latent werkzoekenden bij het vinden van dé juiste baan en wij zoeken dé passende kandidaat voor een vacature.

Wij helpen werkzoekenden van A tot Z bij het vinden van een nieuwe vaste baan in de techniek, logistiek, bouw, productie of administratie in Zeeland. Werkzoekenden kunnen bij ons solliciteren zonder CV en zonder sollicitatiebrief. Wij willen de drempel voor iedereen zo laag mogelijk maken.

Naast het vinden van een passende baan, helpen wij de kandidaten ook gedurende het gehele sollicitatieproces. Van het voorbereiden op een sollicitatiegesprek, het onderhandelen over het salaris en de voorwaarden, tot het tekenen van een contract bij de nieuwe werkgever. En ook daarna staan we altijd voor iedereen klaar!

Bovendien kan er snel persoonlijk contact met ons worden opgenomen via WhatsApp, DM, mail of telefonisch. Binnen 1 werkdag geven wij altijd een reactie.

Over Linda

Ik ben een vrolijke, opgewekte en nuchtere Zeeuws Vlaming. Ik woon samen met mijn man Ruben en onze hond Loebas in Terneuzen.

Ik heb jarenlange ervaring in de uitzendbranche. De laatste jaren ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in het recruitmentvak.

Werkzoekenden blij maken met een nieuwe baan en bedrijven blij maken met een nieuwe collega, daar word ik al jaren blij van én nog steeds! Ik heb volop plezier in mijn werk en dat gun ik iedereen.

Ik heb al vele kandidaten en werkgevers samengebracht met name in de technische, logistieke en industriële sector. Mijn ervaring, kennis en interesse liggen dan ook vooral in deze vakgebieden.

Ik help graag, geef oprecht advies, ben creatief, bied een luisterend oor en ben een betrokken en betrouwbare (sparrings)partner.