Op zoek naar een vaste baan?

Wij helpen jou van A tot Z bij het vinden van een nieuwe vaste baan in de techniek, logistiek, bouw, productie of administratie. Wij bemiddelen tussen jou en een nieuwe werkgever. En weet je wat? Het kost jou helemaal niks!

Je aanmelden als werkzoekende, ook als je nu al een baan hebt? Neem gewoon eens vrijblijvend contact op en wij zoeken passende vacatures voor jou. Je hoeft alleen je naam, mail en nummer door te geven. Klik op onderstaande button! 

Misschien heb je wel al een leuke vacature gezien? Laat het ons weten! Wij maken de sollicitatie voor jou in orde! Mag je op sollicitatiegesprek en zijn jullie na het gesprek beiden enthousiast? Dan treed je direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever.

Vaste baan: Werving & Selectie

Bij werving & selectie bemiddelen wij tussen jou en de werkgever. Nadat je de sollicitatieprocedure hebt doorlopen, biedt het bedrijf jou direct een contract aan en treed je direct in dienst bij de werkgever.

Heb je hulp nodig bij de sollicitatieprocedure? Wij kunnen jou tips en tricks geven en kunnen jou helpen tijdens de gehele sollicitatieprocedure. Van het voorbereiden op een sollicitatiegesprek, het onderhandelen over het salaris en de voorwaarden, tot het tekenen van een contract bij de nieuwe werkgever!

Uitzenden of detacheren

Met een uitzend- of detacheringscontract ga je via Visser Recruitment aan de slag. Dit kan een tijdelijke opdracht zijn, maar opdrachtgevers hebben vaak wel de intentie om jou op den duur zelf een contract aan te bieden. Wij bemiddelen namelijk vooral in banen met een uitzicht op een vast contract. Jij wil natuurlijk ook vastigheid en stabiliteit.

In de periode dat je via ons werkt, zorgen wij goed voor jou! Wij zorgen dat jouw salaris op tijd wordt uitbetaald, je krijgt persoonlijke begeleiding, je kunt vakgerichte cursussen volgen en je kunt bij ons terecht voor al jouw vragen.