Werkwijze

Het vinden van de juiste vacature

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe vaste baan in de techniek, logistiek, bouw of productie? Heb je wel of geen diploma? Dat maakt voor ons niet uit. Wij bemiddelen werkzoekenden op alle opleidingsniveaus. Het gaat ons om jouw kennis en ervaring die jij hebt in jouw vakgebied.

Misschien heb je al een idee van het soort bedrijf waar je wil werken. Maar het kan ook, dat je dit helemaal niet weet. Waar moet ik beginnen? Je bent op zoek naar een werkgever, die bij jou past. Een leuke en uitdagende baan. Een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je je thuis voelt, waar je jezelf kan ontwikkelen of waar je kan doorgroeien.

Door slim gebruik te maken van ons brede netwerk en relevante ervaring, vinden wij de baan die bij jou past. Laat ons jou helpen met het vinden van die nieuwe baan. Klik op onderstaande button en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Het bespreken van jouw wensen

Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je doen? Waar word je blij van? Wat mis je in jouw huidige werk en aan welke eisen moet een nieuwe baan voldoen? Hierbij kun je denken aan doorgroeimogelijkheden, scholing, functie-inhoud, betere arbeidsvoorwaarden, een kortere reisafstand of een betere balans tussen werk en privé.

We luisteren aandachtig naar wat je zegt en alles gebeurt vanuit een oprechte interesse in jou. Pas wanneer we jouw profiel en ambities inzichtelijk hebben, gaan we op zoek naar passende vacatures.

Daarbij focussen we niet zo zeer op resultaat, maar de weg daar naartoe. Want wat heb je eraan om snel een baan te vinden, als na een paar maanden blijkt, dat je er niet gelukkig van wordt. Is het werk over een aantal jaar nog leuk en blijft het je genoeg uitdaging bieden? Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Het opstellen van jouw CV

Wij zien vaak dat kandidaten die op zoek zijn naar een baan in de techniek, logistiek, bouw of productie, het lastig vinden of moeite hebben met het schrijven van een CV of een sollicitatiebrief. En dat is jammer! Want er zijn volop mogelijkheden voor jou.

Wij willen de drempel zo laag mogelijk maken voor iedereen, die op zoek is naar een nieuwe baan. Wij vinden het belangrijker, dat je ons vertelt wie je bent, wat jouw kwaliteiten, wensen en ambities zijn. Wij willen je helpen om die nieuwe uitdaging te vinden. Je kunt bij ons solliciteren zonder CV en zonder sollicitatie- of motivatiebrief. 

Je kunt via onderstaande button jouw gegevens doorsturen. Daarna zullen wij binnen 1 werkdag contact met jou opnemen om kort kennis te maken. Kunnen wij iets voor elkaar betekenen? Dan kunnen we meteen alle ins en outs bespreken of we plannen een vervolgafspraak in. Hebben we allebei een goed gevoel na dit gesprek, bespreken we de vervolgstappen en gaan we voor jou aan de slag met het vinden van jouw nieuwe baan!

← Vorige pagina