Voordelen

Visser Recruitment weet als geen ander hoe belangrijk continuïteit voor ondernemers is. Een betrouwbare partner op het gebied van personeel is dan ook van groot belang.

Wij bemiddelen actief en latent werkzoekenden op alle opleidingsniveaus én van starters tot zeer ervaren medewerkers, naar een nieuwe baan in Zeeland. Wij bemiddelen vooral in vaste banen. Onze focus ligt op een aantal vakgebieden. Visser Recruitment is actief in de sectoren; Techniek, Bouw, Logistiek en Productie. Ook voor de Office functies in deze vakgebieden, kun je bij ons terecht.

Wij zijn een partner die, deze branches door en door kent, gemotiveerde en vakbekwame medewerkers kan leveren, kwaliteit verkiest boven kwantiteit, meedenkt en trefzeker handelt én graag bouwt aan een langdurige relatie.

Persoonlijk; Hoe beter wij werkgevers en werknemers persoonlijk leren kennen, des te meer wij voor beide partijen kunnen betekenen. Wij hebben een persoonlijke en sociale aanpak. Bovendien heb je altijd een vast contactpersoon.

Plezier; Wij doen wat we leuk vinden! Wij tonen oprechte interesse in jouw organisatie en denken graag met je mee.

Lokaal; Wij kennen de lokale arbeidsmarkt, denken altijd vanuit ons netwerk en zijn lokaal betrokken.

Betrouwbaar; Betrouwbaarheid heeft alles te maken met kennis en vaardigheden, maar ook met een persoonlijke instelling en het nakomen van afspraken. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Duidelijk; Je weet wat je van ons kunt verwachten, maar ook wat er van jou verwacht wordt.

Bekwaam; We bemiddelen in de vakgebieden waar we goed in zijn, waar we al jaren kennis en ervaring in hebben; techniek, logistiek, bouw, productie en administratie.

Volgende pagina →